Kivivuorentien ja Martinkyläntien risteys (Länsi-Vantaalla lähellä Sanomalaa ja Pöyryn toimitaloa) on etenkin Kivivuorentieltä vasemmalle Varistoon ja Hämeenkyläänpäin kääntyville ajoneuvoille hankala ja vaarallinen.

Vantaankosken aseman pysäköintiliikenne ohjautuu samaan risteykseen ja vaarallinen risteys joudutaan ylittämään asemalle mentäessä ja sieltä poistuttaessa Kivivuorentien suunnasta/suuntaan.

Vaarallisia tilanteita syntyy etenkin ruuhka-aikaan aamuisin ja työstä paluuaikoihin runsaasti ja liukkailla keleillä vaarallisuus korostuu, koska risteykseen tullaan sekä aseman että Kivivuorentien suunnasta ylämäkeen. On vain ajan kysymys, milloin pahempaa tapahtuu tuossa risteyksessä.

Esitän, että risteykseen hankitaan liikennevalot, koska kiertoliittymäratkaisu ei sovi kyseiseen paikkaan korkeuserojen takia.

Vantaalla 17.03.2005

Raija Virta
Kaupunginvaltuutettu